Читатели на канадското издание The Globe and Mail коментираха находчиво

...
Читатели на канадското издание The Globe and Mail коментираха находчиво
Коментари Харесай

Вместо военна помощ канадци предложиха да помогнат на Украйна с кафе и понички

Читатели на канадското издание The Globe and Mail разясниха съобразително апела на военния министър на Украйна Алексей Резников към Съединени американски щати, Канада и Англия да оказват помощ на страната да се отбрани от " съветската експанзия ". Това оповестяват съветски медии.

Статия на канадски вестник осведоми за апела на украинския министър на защитата от преди два дни трите страни – Съединените щати, Канада и Англия, да окажат помощ на страната му да се отбрани от " съветско нахлуване ", даже в случай че това не е в съгласие с НАТО..
Европейски Съюз дава 31 млн. евро на Украйна за защита
Съветът на Европейски Съюз взе решение да даде на Украйна средства в границите на Европейския фонд за обезпечаване на мира. Парите се дават...

Някои интернет консуматори акцентират, че Канада към този момент е взимала задоволително пъти присъединяване „ във войните на други народи “, с цел да би трябвало да се включва в този момент и в този спор. „ Все още не сме поставили завършек на аферата с Афганистан. А към този момент желаеме да влезем в друга война. При това този път против нуклеарна мощ. Не, благодаря “, написа един от тях.

„ Не съм сигурен, че можем по някакъв метод да повлияем на обстановката там, с изключение на да изпратим кафе и понички “, обобщава различен консуматор.

Въпреки безпокойството на Запад по отношение на преместването на съветски войски в посока към Украйна, Москва изрично твърди, че обвиняванията в експанзия. Според прессекретаря на президента на Руската федерация Дмитрий Песков Русия придвижва войските си на своя територия съгласно личната си преценка и това не заплашва никого. По думите му " нервността е изкуствено раздута " от тези, които са пренесли въоръжените си сили в чужбина. Руските управляващи показват, че Съединени американски щати и съдружниците от НАТО ускоряват военната си активност в Черно море, а Вашингтон се пробва покрай съветските граници при положение на военно решение на спора в Югоизточна Украйна.

 
Съединени американски щати имали доказателства, че Русия възнамерява експанзия против Украйна
Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен съобщи в сряда, че Вашингтон е видял " доказателства ", че Русия може да възнамерява инвазия в Украй...

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР