Читатели на ДНЕС+ изпратиха на редакционната ни поща сигнал, придружен

...
Читатели на ДНЕС+ изпратиха на редакционната ни поща сигнал, придружен
Коментари Харесай

Читатели на ДНЕС+ алармират за проституиращи жени в близост до кв. Аспарухово

Читатели на " ДНЕС+ " изпратиха на публицистичната ни поща сигнал, съпроводен със снимков материал. Гражданите са снимали в местността " Крушките ", в региона на гробищен парк " Кантара " край варненския квартал " Аспарухово " лица, които - по мнение на читателите - се занимават с проституция. Доколко това е правилно, следва да изяснят способените органи.

" ДНЕС+ " ще подаде сигнал до полицейските чиновници и ще ревизира какви са подхванатите ограничения.

Ето и цялостният текст на сигнала, който публикуваме без редакторска интервенция:

С настъпването на пролетта, нейните първи вестителки към този момент са на постовете си. Навръх епидемията, точно на цялата пандемично- паникьосана конюнктура, работливите пчелички на платената обич, не стопират да работят.

Някой ще каже, че стига да не си провеждат соарета за повече от двама, щото нали по този начин споделя военачалник Мутафчийски, всичко е тъкмо!
Докато дребни деца и всички хора, които са надалеч от най- античната специалност, си стоят добродушно у дома, възпитаници са в плен на онлайн образование, а майки са на ръба на нервността, античният поминък се вихри с цялостна мощ в местността " Крушките ", в региона на гробищния парк " Кантара "
Кметове се хвалят един през различен, по какъв начин всичко е цъфнало и вързало във Варна и всички ограничения се съблюдават. А полицията зорко бди, клиентелата на " Крушките " се разраства. Дали от досада или просто " да спасим един бизнес "...поне, само че алъш-вериша с скотски милувки, явно няма кой да го спре.

Изникват два въпроса: Единият е,дали тези дами са показали заявления, че отиват на работа след табелата " Варна " и вторият е, дали инцидентно варненското РЗИ, прави по този начин " прецизните " инспекции за стерилизация и съблюдаване на написаните ограничения, които се хвали, че прави непрекъснато. Егдва ли ще получим отовор, имайки поради, че проституцията в България не е легална, само че пък всички се радваме на дамите, когато минаваме по остарелия път за Бургас.

Встрани от шегата, мощно се надяваме да се вземат ограничения, че не се знае, коя женица ще осъмне с ковид, пренесен от вестителките на пролетта и благоверния на дивана.

Припомняме, че от 13 март 2020 година на територията на Република България е въведен режим на изключително състояние, целящ ограничението на разпространяването на коронавирусна зараза и болестта, наричано COVID-19. Със заповед на министъра на опазването на здравето са въведени редица ограничаващи ограничения в обществения и икономическия живот. Стриктното съблюдаване на напътствията на специалистите и Националния спешен щаб ще предотврати разрастването на епидемията. 
Пазете себе си и се грижете за околните си!

Спазвайте хигиеничните наставления и помнете:
- избягвайте контакт с заболели хора, изключително такива с кашлица;
- избягвайте визити на пазари и места, където има живи или мъртви животни;
- прилагайте общите хигиенични правила във връзка с хигиената на ръцете и хигиената на храната;
- измивайте ръцете си със сапун и вода ИЛИ използвайте антисептичен разтвор на алкохолна основа преди хранене, след потребление на тоалетната и след всеки контакт с животни;
- избягвайте контакт с животни, техните екскременти или изпражнения

Останете си вкъщи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР