Читател засне как изглеждат контейнерите зад блоковете на голям булевард

...
Читател засне как изглеждат контейнерите зад блоковете на голям булевард
Коментари Харесай

Читател се възмути: Варненска улица затъна в боклуци по празниците!

Читател снима по какъв начин наподобяват контейнерите зад блоковете на огромен бул. във Варна в последния от празничните дни: 

" Това е във Варна, Европа, през днешния ден, 23 септември, един ден след събирането на боклуците! Бул. Сливница 187, на 20 метра от най-новия мол, на място където всекидневно минават десетки учеци и стотици поданици на региона. Момчетата от сметосъбиращата компания се стараят да обират каквото могат към казаните, само че това им е свръх силите! Всеки опит да се спре ровенето в кофите и разхвърлянето на боклуци от хора в неравностойно състояние е жертван на неуспех. Всеки опит да се направи забележка на някой, изхвърлил автомобилни гуми, мебели и други едрогабабаритни боклуци приключва с опит за разпра от страна на виновника!

Общината и кметството, апелирам, влезте си в отговорностите да поддържате чистотата и публичния ред! Ние, жителите нямаме властта да създадем нищо! Плащаме си почтително налозите, а живеем в кочина! "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР