Читател ни писа, за да ни информира, че е направил

...
Читател ни писа, за да ни информира, че е направил
Коментари Харесай

Читател: Направих видео материал срещу мобилните оператори и го кръстих „Мазен Продавач”

Читател ни писа, с цел да ни осведоми, че е направил видео материал, който е кръстил „ Мазен преводач ”.

Повод за това са непрестанните предложения за най-различни промоции към всеки консуматор, които представители на мобилните оператори му оферират, когато отива да си плати телефона и интернета, или по телефона денем.

Читателят счита, че по този метод чиновниците на мобилните оператори изкарват потребителите глупави, откакто вежливо са им отказали изгодните оферти.

 

Ето какво ни написа читателят:

„ Тази вест за мобилни оператори не е за следващата машинация, въпреки че това не би било учудващо. Това е видео материал против тях.

Вероятно ви се е случвало да отидете да си платите телефона и интернета, и да ви посрещнат с безчет предложения. Отказвате вежливо, само че те не престават и не престават. Накрая ви изкарват глупави, за това че не желаете преференциални предложения. Няма потребност и да загатвам позвъняванията в работни часове, където историята е същата.

Вярвам, че и на вас ви е омръзнало от тях, както и на доста други хора. На мен дотам, че направих музикално видео против тях. Кръстих го " Мазен Продавач ", тъй като те са тъкмо такива. ”

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР