Читател на Sofia24.bg се свърза с редакцията ни, за да

...
Читател на Sofia24.bg се свърза с редакцията ни, за да
Коментари Харесай

Селяндур гази в аварийната на АМ Тракия, респектира другите шофьори

Читател на Sofia24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да опише за извънредно противен случай от през днешния ден сутринта. Даваме му думата:

" Както към този момент влизащите в София знаят, в края на Автомагистрала " Тракия ", преди " Църна маца ", има ремонт и там автомагистралата се " събира " в една лента. Днес на влизане в София обаче се разигра следната преживелица. Всички водачи почтително съблюдаваха ограничаването и пътната сигнализация и в колона по един се придвижваха в дейната лента. Имаше 3-4 джигита, които прелитаха от дясно в спешна лента.

В един миг застанах с автомобила си по този начин, че да принудя джигитите в спешната да карат след мен, като имах подготвеност, в случай че има автомобил със специфичен режим на придвижване да я освободя, наблюдавайки от самото начало задното огледало. На момента зад мен дойдоха две " 100-годишни " БМВ-та с големи искания. То не беше свирене, пресвяткане и така нататък Разбира се не им разреших да преминат, газейки спешната и с това закона.

Когато ограничаването завърши и се върнахме в трите ленти, едното от въпросните БМВ-та, с водача от фотографията, стартира да ме засича в опит да ме удар, да набива спирачки пред мен и така нататък Изравних се в един миг с него, смъкнах си прозореца и му предложих да спре, за д ами изясни претенциите си. Започна да ми изяснява, че звъни на 112. Отвърнах му отлично, стой да ги изчакаме дружно ида обясниш за какво шофираш в спешна лента, на което той ми отвърна, че това е свободна лента и може да си кара умерено в него. Аз му обясних, че не е това предназначението на спешната лента и още веднъж го приканих да спре, да изчакаме 112, с цел да се изчистят недоразуменията, само че дивият селянин несъмнено избяга ", приключва описа си нашият четец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР