Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да алармира,

...
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да алармира,
Коментари Харесай

Строеж на търговски център в Кючука се разруха и кал

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, с цел да сигнализира, че техниката от новостроящ се търговски център разрушава улици в "Кючука ". Ето какво ни написа той:
"Здравейте, пиша Ви с молба да покажете по какъв начин един градеж унищожава и трансформира улица по която минават хиляди коли в кална селска улица с голямо ями. Улицата е местна на Никола Вапцаров 89 и 87.

Тя е единственият път за над 6 големи блока, с по няколко входа. На улицата се намира заведението Де Ниро и е в непосредствена непосредственост до Кауфланд и Лидъл.

От градежа, който стартира преди месец излизат десетки камиони с кални гуми и трансформират улицата в кална баня.

Освен това уголемяват и дребните дупки и те се трансформират в ями. Прилагам и няколко фотоси. Няма никакъв надзор върху миенето на гумите и върху рушенето на пътя от тежките камиони и багери.

Надявам се след сигнала ми някой да почисти улицата и да се преасфалтират или да се запълнят дупките тъй като през улицата минават и доста пешеходци. Колите се чудят кое да заобикалят първо - пешеходците или ямите? "

Plovdiv24.bg към този момент осведоми институциите и чакаме в най-скоро време да се подхващат ограничения за спазването на закона, който не разрешава камиони с кални гуми да излизат от градежи, както и да се наложат наказания на нарушителите.

Ние ще продължим да следим тематиката и да притискаме институциите да си свършат работата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР