Читател на Plovdiv24.bg се оплака от преливащи кофи за боклук

...
Читател на Plovdiv24.bg се оплака от преливащи кофи за боклук
Коментари Харесай

Глоби и предупреждения за уволнение за служители на Чистота

Читател на Plovdiv24.bg се оплака от преливащи кофи за отпадък на ул. " Асен Христофоров ". По този мотив шефът на Оперативна програма " Чистота " Иван Стоянов изясни, че през вчерашния ден няколко сметосъбирачи не са пристигнали на работа поради празниците - Нова година, Василовден. Заради това те ще бъдат глобени - с санкция и предизвестие за уволняване.

" Днес към този момент казусът се взема решение ", увери Стоянов и добави, че към този момент е все по-трудно предприятието наема хора поради ниските заплати. Увеличава се и работата на ОП-то, поради което ще се усилва и техниката - заложени са в бюджета за 2019-та закупуване на лизинг на 6 мотоместачни машини. Още в края на 2018-та пък кметът анонсира, че заплатите на общинските чиновници ще бъдат повишени с към 10%, тъй че ще се усилят и заплатите в Оперативна програма " Чистота ".

" Казаните за отпадък преливат. Вятърът разнася торбички по цялата улица. Пред нашия вход на ул. " Асен Христофоров " 6 е цялостно с торбички. " Чистота " несъмнено ще си събере единствено боклука към казаните, а другите отпадъци? Някой да си свърши работата, в случай че би трябвало да сложат спомагателни казани, аз моята работа съм си я приключил. Платил съм си налозите ", написа читателят.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР