Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели: Здравейте.

...
Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели: Здравейте.
Коментари Харесай

Пловдивчанин с идея как да се облекчи трафикът в града ни

Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, с цел да показа: " Здравейте. Четейки новините за непрекъснатите промени в транспортната скица на Пловдив, всякога в мен изниква следният въпрос - хората, които вършат измененията, имат ли свидетелства за ръководство на МПС?!

Шофирайки всекидневно по улиците на Пловдив, оставам с усещането, че измененията се вършат " машинално " - без изчерпателен разбор по какъв начин биха се отразили на трафика. Има толкоз благоприятни условия за облекчение на трафика, които даже не се обмислят.

Искам на вниманието Ви да дава една концепция за смяна, която би облекчила единствено една дребна част от трафика. Става въпрос за ухото, което свързва бул. " Санкт Петербург " с бул. " Найчо Цанов ". В момента то е еднопосочно в цялата си част и е задоволително необятно, с цел да разреши в частта от бул. " Найчо Цанов " до пресечката с ул " Константин Величков " да стане в двете посоки.

Така направена, смяната ще направи връзката с бул. " Христо Ботев " по-бърза и ще отпадне нуждата да се прави завой през ул. " Сан Стефано ", която поради спрелите коли на процедура е еднопосочна. След смяната то в действителност " Сан Стефано " може да стане еднопосочна в посока бул. " Найчо Цанов ". Надявам се предлагането посредством Вас да доближи до виновните хора и стане факт! Поздрави!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР