Читател на Plovdiv24.bg алармира за нещо, с което в България

...
Читател на Plovdiv24.bg алармира за нещо, с което в България
Коментари Харесай

Читател: Внимавайте, когато купувате кола! Ето така ни лъжат!

Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за нещо, с което в България може би сме привикнали - манипулирането на километраж на колите. Основно това се прави, с цел да се понижи пробегът на съответната кола и тя да се продаде за повече пари. Има естествено и способи за инспекция. Така да вземем за пример читателят ни е ревизирал даден автомобил, като се е натъкнал точно на операция. Заради това дава публичност посредством сигнал до нас:

" Искам да подам сигнал, на който да се даде допустимо по-голяма публичност. Автотърговец или частно лице (не съм сигурен) продава автомобил Волво с датска регистрация, като в обявата е посочена информация за изминати 160 000 км. След моя инспекция в датската система за механически прегледи излезлезе следната информация - 27. 11. 2018 е преминат механически обзор и са записани 437 000 км. Това са показания сега на инспекцията.

За следващ път се увещавам в идиотската безочливост на българския автотърговец. Сега някой елементарен човек ще му хареса колата и ще бъде долно измамен. А след това, като стартират безумните и скъпи поправки, ще се пита за какво ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР