Читател на Петел е силно прпитеснен дали след ремонта на

...
Читател на Петел е силно прпитеснен дали след ремонта на
Коментари Харесай

Читател на Петел е силно притеснен дали ще остане зеленина по новия булевард Васил Левски след ремонта

Читател на " Петел " е мощно прпитеснен дали след ремонта на новия бул. " Васил Левски " във Варна ще бъде оставена огромна част от зеленината там. Той живее на ул. " Струга ". Ето какво ни написа:

``
реклама

" Аз съм един от живеещите около новия бул. " Левски ". Или в случай че би трябвало да съм по-точен пребивавам на ул. " Струга ". Много от моите съседи, пък и освен, сме мощно обезпокоени за крайния образ на този булевард/магистрала. Още първоначално някой даде обещание, че и откакто въпросния бул. бъде приключен ще има озеленяване и някои от дърветата ще бъдат възобновени. На този стадий мощно се колебая това да стане. В секторите, където булевардът е “завършен ” зелени площи не са планувани. Напротив. Където имаше преди шубраци и дървета се излива бетон. Това е нещо, което не мога да си обясня. Разстоянието сред двете платна с бетон, зона сред мантинела и проход отново с бетон. Защо? Аз самият съм подготвен да влагам в млади дървета и да ги засадя самичък. Но “проектантите " на този огромен план просто са решили всичко да е бетонирано. И не става дума единствено за хармония, ами и за здравето на всички нас - варненци ".



Човекът е изпратил и колаж, на който се вижда по какъв начин е било преди и по какъв начин е в този момент. " На втората фотография съм показал с червени стрелки местата, които сега са оставени на пръст, и през които няма да минават нито коли, нито хора. Според мен това са идеални места за някой друг шубрак или дърво. Но за жалост, съгласно работещите на обекта, всичко ще е залято с бетон. И те самите не могат да отговорят за какво ", приключва той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР