Читател на news.bg сигнализира, че новото електронно приложение на Комисията

...
Читател на news.bg сигнализира, че новото електронно приложение на Комисията
Коментари Харесай

Приложението Аз-клиентът на КЗП не работи, сигнализираха потребители

Читател на news.bg алармира, че новото електронно приложение на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) " Аз-клиентът " не работи.

Според сигнала към този момент два месеца и повече подадени сигнали до КЗП посредством електронното приложение не се обработват и в действителност развиване по въпросите няма . Клиентските сигнали са със статут " култивиране " , само че това продължавало към този момент с месеци.

Бърза информация в уеб страницата на приложението демонстрира, че последният позволен сигнал е от преди два месеца. Всъщност това наподобява е единственият позволен сигнал , подаден до КЗП посредством електронното приложение.

В графата " Последни сигнали " попадат общо 9 сигнала. От тях единствено един е позволен, а останалите 8 са със статут " култивиране ". В графата " Подкрепени сигнали " попадат същи сигнали. В графата " Разрешени сигнали " попада единственият позволен сигнал посредством платформата. В графата " Бизнеси " са регистрирани общо 12 реклами, повече от подадените сигнали.

 Платформа свързва клиент, търговец и КЗП
Платформа свързва клиент, търговец и КЗП

Платформата " Аз-клинетът " дава голям брой благоприятни условия за по-добра връзка при нередности

В сигнала до news.bg се показва, че приложението продължава да се популяризира от ръководителя на Комисията Димитър Маргаритов, а то в действителност не работи. " Един обзор е задоволителен да се види, че не работи и човек се пита дали е единствено приложението или цялата комисия ", показва още читателят. Според сигнала връзка с КЗП не може да се реализира и посредством телефона за информации, посочен на уеб страницата на Комисията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР