Читалище Христо Ботев - 1900 - Вършец ще представи премиера

...
Читалище Христо Ботев - 1900 - Вършец ще представи премиера
Коментари Харесай

Музикално-танцов спектакъл ще има премиера във Вършец

Читалище " Христо Ботев - 1900 - Вършец " ще показа премиера на музикално-танцовия театър " Легендите на Вършец оживяват " довечера.
" Две митове - за връх Тодорини кукли и за мистичното село със самодивите, село Стояново, са интерпретирани по забавен и съвременен метод в него ", сподели Таня Петрова, която е разписала плана, в границите на който е основан спектакълът. 
" След няколко месеца подготовка, като несъмнено в това се включва и направата на сюжета, която беше направена от професионалния сценарист Деяна Драгоева, с присъединяване на младежи и възпитаници от Вършец. След това се стартира една дълга подготовка, я която участваха всички самодейни сформира от читалището. Всички посетители и поданици на град Вършец са добре пристигнали, тъй като в действителност могат да видят нещо радикално друго от това, което сме привикнали да гледаме като класическо показване ", уточни Таня Петрова.
Режисьори на спектакъла " Легендите на Вършец оживяват " са Цветана Горкиева и Борислав Борисов от трагичния спектакъл във Враца. Премиерата е от 19.30 ч. в огромната зала на читалището във Вършец. Входът е свободен./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР