Чистото съдебно досие на Антон Хекимян било под въпрос, узна

...
Чистото съдебно досие на Антон Хекимян било под въпрос, узна
Коментари Харесай

Антон Хекимян отива на съд

Чистото правосъдно досие на Антон Хекимян било под въпрос, разбра HotArena.

Срещу водещия на утринния блок по Би Ти Ви за пръв път се водело наказателно дело по обвиняване за клюка. За дългата си журналистическа кариера Хекимян съумял да се опази от сходни обстановки и спорове, само че с думите си засегнал достолепието на Петър Низамов – Перата , станал прочут като ловджия на бежанци, писа „ Ретро “.

Последният решил да потърси правата си по правосъден път и завел дело непосредствено против Хекимян и още няколко публицисти от Би Ти Ви, измежду които са сътрудниците му Росен Цеков и Петър Джанаваров, които не са измежду топрепортерите на медията.

Освен това подал тъжба и за обезщетение в размер на 630 000 лв. до Европейския съд по правата на индивида в Страсбург и очаквал тя да се придвижи и да разбере дали молбата му ще бъде задоволена.

Перата към този момент е спечелил няколко каузи против публицисти от Бургас, само че от борбата с Антон още нямало резултат. Хекимян от своя страна не давал тип на мощно угрижен, само че фактът, че против него се водел углавен развой, му бил противен.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР