Чистосърдечно давам възможност за нови анализи, препоръки, тълкувания и изяви

...
Чистосърдечно давам възможност за нови анализи, препоръки, тълкувания и изяви
Коментари Харесай

Борисов очаква анализи на своя снимка с Тръмп и Мелания

" Чистосърдечно давам опция за нови " разбори ", " рекомендации ", " тълкувания " и изяви във връзка тази фотография:) другояче, просто протокол на Белия дом:) ", написа министър председателят Бойко Борисов в профила си във " Facebook " за фотография със семейство Тръмп.

Припомняме, през вчерашния ден, на постоянния брифинг на " Позитано " 20 бе коментирано ръкуването сред премиера на България Бойко Борисов и американския президент Доналд Тръмп, като в Българска социалистическа партия гледат с подигравка на тази историческата среща.

Нищо историческо, съгласно Деница Златева, няма в едно нормално здрависване. Срещата Борисов - Тръмп не можела да се съпостави със срещата на американския президент с Ким Чен Ун, добави Златева.

" Съжалявам за тази нервност, която се подвигна в България от злобарите и платените тролове на Българска социалистическа партия - Бог ми е очевидец, пък и вие, че по никакъв метод не сме парадирали и не сме споделили каквото и да е, с изключение на за това, че съм имал диалози с президента Тръмп. Не ми е задачата да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, тъй като е непродуктивно и по никакъв метод не е добре ".

Това съобщи през вчерашния ден министър председателят Борисов пред публицисти в Ню Йорк, където той взе участие в 73-тата сесия на Организация на обединените нации в Съединени американски щати. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР