Чисто политически ние отдавна сме дали импийчмънт на този президент.

...
Чисто политически ние отдавна сме дали импийчмънт на този президент.
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Чисто политически ние отдавна сме дали импийчмънт на този президент

Чисто политически ние от дълго време сме дали импийчмънт на този президент. Това сподели ръководителят на бюджетната комисия в Народно събрание Менда Стоянова пред bTV. Тя разясни, че не се е обсъждала концепцията, обвързвана с процедурата по импийчмънт.

„ Това е президент, който трагично изживява и показва своята роля. С един трагичен звук се изрекоха апокалиптични слова и внушения към хората без конкретика и обстоятелства, а много обстоятелства може да се опълчват на думите на президента “, разяснява Стоянова.

Според нея в речта на Румен Радев за свалянето на доверие от кабинета има апел за събаряне на държавното управление.

„ Тълкувам го като апел за събаряне на държавното управление, какво значи да се постави край, всеки може да каже, че няма промени, каквито и да са, постоянно може да се пояснява, че няма “, изясни още тя.

„ Какво значи разпад на една страна, имаме един от най-високите стопански растежи в Европейски Съюз, най-ниската безработица, растежи в междинните работни заплати. Качеството и стандартът на живот се покачват, само че не и както на нас ни се желае, само че не може да се каже няма, внушенията на президента се възприемат като чиста монета, без да го съпоставят с обстоятелствата “, съобщи още Менда Стоянова.

По думите ѝ по отношение на речта на Радев излиза наяве, че ще има промени във Валутния ръб, което не е правилно, разясни Стоянова.

„ Това внушава, че с него (борда) ще се случва нещо, това не е правилно. Това е подвеждаща подготовка “, изясни тя.

Освен това Менда Стоянова назова дейностите на президента „ шизофренични “, тъй като той се държал пред японски вложители напълно друго, като наричал страната ни стопански добра дестинация за тях, а в речта си споделя, че има разпад на страната. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР