Чисто нови огромни гърди има фолкаджийката Преслава, забеляза "България днес".

...
Чисто нови огромни гърди има фолкаджийката Преслава, забеляза "България днес".
Коментари Харесай

Преслава с нови гърди

Чисто нови големи гърди има фолкаджийката Преслава, видя "България през днешния ден ". Чалгарката се изфука с модерните си бомби на едно от последните си участия в столична чалготека. Неприсъщо за нея, Преслава се появи с безпределно надълбоко деколте, от което палаво надничаше гигантският й бюст. Мъжете като хипнотизирани не отделяха взор от циците й, които аха да изскочат от палавата рокля.


Мигновено напряко усещане, че гърдите на чалгарката са идеално кръгли, което загатва за хирургическа намеса. "Преслава евентуално си е направила покачване, защото след раждането е разумно бюстът да увисне. Тя си е талантлива, тъй че повдигането основава резултат, че има силикон, а действително е естественият бюст, който наподобява съвършено ", разясниха естетични специалисти. Фолкаджийката постоянно е била гневен съперник на слагането на силикон. И по какъв начин другояче! В началото на кариерата си гръдната й обиколка беше 105 сантиметра - безспорен връх в родния чалга род.

За смут на почитателите си и даже на неутралните наблюдаващи преди години добричлийката взе решение да понижи гърдите си, тъй като й тежат прекомерно доста и й предизвикват болки в гърба. Тя пътува особено до клиника в Германия, където беше осъществена интервенцията, и изпълнителката се завърна у нас със непретенциозно деколте. След анорексичното намаляване циците й напълно изчезнаха, което разочарова мнозина, които си пускаха клиповете й поради великодушната визия.

"Ям си много, само че като видя, че стартирам да качвам, се преценявам, тъй като се одобрявам такава слаба, само че не съм болна. Истина е, че понижих килограмите си, само че не е истина, че съм анорексичка. Това може и сами да го забележите, нали? Водя здравословен метод на живот и му се любувам ", разяснява преди време певицата и прецизира, че не желае да е дебела. Тя обича да си хапва от всичко, като не се преценява с диети. Веднага щом забележи, че стартира да напълнява, взема ограничения и резервира слабата си фигура. В началото на кариерата си, когато беше доста по-пухкава, изпълнителката от Добрич се комплексираше от тежестта си и по тази причина си сложи цел да наподобява слаба.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР