Чисто нов син джип е подарил президентът Росен Плевнелиев на

...
Чисто нов син джип е подарил президентът Росен Плевнелиев на
Коментари Харесай

Плевнелиев подари на Деси джип за 150 бона! Младото заживя в ергенския апартамент на президента

Чисто нов наследник джип е подарил президентът Росен Плевнелиев на новата си младоженка – Деси Банова, научи HotArena. Бившата синоптичка на Нова тв сама кара возилото из София и се фръцка с него пред приятелки.    Джипът най-вероятно е брачен подарък от влюбения жених за неговата обичана, считат познати на Деси. Прави усещане, че синият цвят бил съвсем същият като на колежката ѝ от прогнозата за времето – Никол Станкулова, която от години си пада по коли с такава багра. За разлика от нея, Деси до скоро избирала по-традиционни цветове, само че най-сетне се решила да разчупи консервативния си жанр и да разнообрази гамата . Говори се, че Плевнелиев се е изръсил най-малко 150 бона за подаръка на жена си, само че си коствало, тъй като тя била на върха на щастието, когато ѝ поднесъл ключовете. Тъй като е бременна, ѝ предложил да ѝ откри водач. Деси обаче изрично отказала. Тя от години била привикнала сама да кара колите си, това за нея било наслаждение, от което не считала да се лишава, с цел да се прави на грандама.

Приятели на двойката издадоха пред „ Уикенд ”, че младото семейство живее в първокласния комплекс от затворен вид наоколо до софийския ж.к. „ Младост ”. Същото жилище Плевнелиев обитаваше и преди да се залюби с Деси – като прясно разведен „ ерген ”. Там постоянно гостували синовете му от брака с някогашната му брачна половинка Юлияна, а синоптичката нямала нищо срещу да ги посреща в новия си дом. Тя не предявявала непотребни искания и не мислела да кара мъжа си да търси ново жилище поради новия член на фамилията, който ще се появи до няколко месеца.

Бебето, което Деси чака, ще бъде четвъртото дете в фамилията – след щерка ѝ и двамата сина на Плевнелиев (без да се брои най-големият, който умря ненадейно преди 3 години). Това значи, че в случай че двамата с мъжа ѝ съберат домочадието на едно място, в жилището ще се прескачат цели шестима души. Въпреки това обаче синоптичката намирала жилището за задоволително огромно и не изнудвала мъжа си да търси по-просторно.  Тя безусловно греела от връзката си с президента, а бременността я направила още по-красива от преди. „ Никога не сме виждали Деси толкоз щастлива ”, настояват нейни познати. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР