Чисто комуникационно се изигра едно "политическо танго", в което се

...
Чисто комуникационно се изигра едно "политическо танго", в което се
Коментари Харесай

Партиен квартет: Ще има ли стабилен кабинет между ПП, БСП, ИТН и ДБ?

Чисто информационно се изигра едно "политическо танго ", в което се видя опита за основаване на политически кабинет. Нормално е да има напрежение в партиите по тяхната секторна мощ. Това съобщи пред Българска национална телевизия политологът Анастас Стефанов във връзка идното съдружно съглашение сред Политическа партия,, Има Такъв Народ и Демократична България.

"Преговорите бяха причина за мощна коалиция. Елементът Борисов обаче още въздейства. Желанието за ефикасност ще сплоти обединението. Под управлението на Кирил Петков и Асен Василев държавното управление може да изкара дълго време, само че ида свърши потребни неща ", сподели още политологът Слави Василев.

" и претърпяха мощни земетресения на изборите и за тях коалиция е въпрос на оцеляване, разяснява доктор Борислав Цеков ", специалист по конституционно право.

Това ще е най-раздутият кабинет от години насам. В рамките на този "партиен квартет " има сериозен дисбаланс и свръх-власт в една млада партия. Следващите месеци ще са сериозни, тъй като новото държавно управление би трябвало да потвърди, че може да ръководи каскадата от рецесиите, добави той.

"По-голяма централизация на власт от времето на Борисов няма по какъв начин да има ", репликира Слави Василев. Никой не крие, че има четворна коалиция, разкри още политологът. Според Цеков има бягство от отговорност.

Ще имаме едно държавно управление, което ще върви по "тлеещите въглени " на недоволството на общество. Ценовият потрес следва, заяви специалистът по конституционно право.

"Първите месеци на кабинета ще са сложни и информационно, и по какъв начин ще се оправят при демонстрация на рецесии ", приключи Анастас Стефанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР