Чисто гола жена на средна възраст ляга на пътя и

...
Чисто гола жена на средна възраст ляга на пътя и
Коментари Харесай

Чисто гола жена, легнала на пътя потресе Варна

Чисто гола жена на междинна възраст ляга на пътя и шокира водачите край Варна.

" Който минава по остарелия път към " Повеляново " да внимава, че някаква откачалка беше легнала на пътя, щеше да намаже гумите...

Най ме вбеси, че мина охранителна полиция и можеха да я приберат, с цел да не стане тежко произшествие ", показа на 18 юли варненец в групата " Виждам те КАТ-Варна ", представен от Varna24.bg.

Очевидецът на случилото се описа още: " Отначало помислих, че е ударена или изхвърлена, тъй като беше чисто гола и лежеше на пътя.

След това стана, огледа се и отново легна.

Аз си продължих по пътя, откакто видях, че е добре, т.е. не е потърпевша по някакъв метод.

А другояче явно дамата си имаше психологични отклонения и е рискова за водачите, ще вкара някого в пакост ", разяснява варненецът. "

Всички пътуващи по остарелия път Варна-Девня са осведомени с това, че трасето е осеяно с жрици на любовта, които ползват всевъзможни " хватки ", с цел да завоюват вниманието на клиентите си.

Девойки в нищожно облекло танцуват, демонстрират избрани елементи от тялото си или вършат неприлични жестове на водачите, които ги подминават безразлични.

В съответния случай обаче явно става въпрос за жена, която не е излязла на пътя с цел да препечели от платени милувки, а има сериозен здравословен проблем с душeвността си и може да провокира тежко транспортно произшествие, в което да пострадат почтени хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР