Чистката в Ботев (Пловдив) ще започне от чужденците. Почти сигурно

...
Чистката в Ботев (Пловдив) ще започне от чужденците. Почти сигурно
Коментари Харесай

Ботев маха всички чужденци

Чистката в Ботев (Пловдив) ще стартира от чужденците. Почти несъмнено от Нова година тимът ще остане без чужденци, осведоми Дарик радио. Това е било сведено до отбора от високите етажи на управата.

В момента при " жълто-черните " има трима иностранци - Фернандо Виана, Марко Перван и Джонатан Перейра. Всички те ще бъдат освободени или продадени през зимата. Така от януари Ботев ще залага единствено на български футболисти.
 Царско село и Ботев (Пловдив) ще играят на стадион
Царско село и Ботев (Пловдив) ще играят на стадион " Славия "

Билети по 20 лв.

Бюджетът ще бъде сгънат съществено и няма да има пари за огромни заплати на задгранични играчи. Почти несъмнено огромна част от звездите на Ботев ще поемат към изхода. Очаква се Тодор Неделев и Кристиан Димитров да бъдат трансферирани. Не е ясна ориста на Лъчезар Балтанов и Димитър Пиргов.

Оставането на Ферарио Спасов и щаба му също е под въпрос. Засега желанието на Феро е да продължи работата си, само че всичко зависи от изискванията. Доскоро той беше началник на школата. Тепърва се чакат много вести към " канарчетата ", разнообразни от тези за контузени, осъдени и подготовка за дадения мач от шампионата. Доста генерални и съществени решения следва да бъдат взети.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР