Чистка в МВР няма, рокадите в Областните дирекции не са

...
Чистка в МВР няма, рокадите в Областните дирекции не са
Коментари Харесай

Министър Стоянов: Няма чистка в МВР, а рокадите не са по политически причини

Чистка в Министерство на вътрешните работи няма , рокадите в Областните дирекции не са по политически аргументи , безапелационен е вътрешният министър Калин Стоянов . По думите му там, където вършим смени, поставял хора, на които имал доверие и считал, че ще се оправят най-добре с работата си . Той направи коментара си, откакто публично показа новия директо на ОДМВР-Пловдив Георги Чергов и на фона на.

„ В Министерство на вътрешните работи кадрува единствено и само министърът на вътрешните работи “, посочи Стоянов.

Бивши и в този момент напускащи длъжностите си управителни фрагменти в системата на Министерство на вътрешните работи се причисляват към звено , съветващо министъра и основано по времето на Бойко Рашков.

„ Има разбор на съвсем всички регионални дирекции. Не съм взимал целенасочени решения. По-голямата част от работата е тествана. Поставих цели и критерии на министерството “ , сподели още той.

Министър Стоянов разяснява и новоприетите промени , с които се конфискуват колите на водачите , хванати зад кормилото под влияението на алкохол и опиати, предава „ Darik “.

„ Считам, че това е доста добра мярка, с която ще се опитаме да ограничим протичащото се по пътищата. Мярката има резултат. Те се намират на територията на районните ръководства, където са били хванати нарушителите “, уточни още той.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР