Чистка в екипа започва Слави Трифонов, твърдят негови приближени. Причина

...
Чистка в екипа започва Слави Трифонов, твърдят негови приближени. Причина
Коментари Харесай

Иде ли краят? Чистка в екипа на Дългия, излъчва шоуто си от мизерно студио без публика

Чистка в екипа стартира Слави Трифонов, настояват негови доближени. Причина за това е, че шоуто на Дългия е завряно без аудитория в доста малко студио. По разбираеми аргументи там не могат да се съберат всички, които до момента се подвизаваха на сцената на шоуто.

За 18-те години на екран Трифонов е имал едно от най-големите студия в нюзрума на медията. Преди дни управлението на малкия екран редуцира и оряза неколкократно мащаба на студиото на Трифонов и го оставида води в пространство, наподобяващо тясна стаичка, даже на мазе. Предаването бе намерено единствено от 2 балерини, защото по справедливи аргументи целият балет мъчно би се разкършил из еднометровото пространство, написа "България Днес ".

"Добър вечер, уважаеми фенове - стартира гологлавият. И продължи: - За страдание мъчно бих споделил добър вечер и на вас, скъпи посетители в студиото, тъй като нямам посетители. " Въпреки иронията, с която подходи към неуместната обстановка, Трифонов се окопити и с характерен дух стартира да разсъждава по настоящите тематики и събития, касаещи страната. Нетипично студиото не бе осветено с ярки прожектори, а с приглушени светлини. По този метод по-трудно се вижда дребният му размер.

Впечатление на доста меломани на Дългия е, че огромна част от популярния "Ку-ку бенд " също не присъстваше. На работа бяха единствено 4-ма оттях. "Така ще сме, ще работим на смени очевидно, тъй като не можем да се съберем всички ", опита да се майтапи Слави. Въпреки това тъгата и неудовлетвореността от смущаващо дребното му студио проличаха голям брой пъти.

Вечерта продължи със скечовете на Краси Радков, който не пропусна да се посмее на гърба на работодателя си. "А вие тук имате ли си тоалетна? ", стартира комикът. Трифонов откликна яростно: "Не, стискаме, тъй като нямаме тоалетна ". Дългия не пропусна да означи, че интимността в студиото се усеща повече от нормално. "Ако кихна, ще отнеса целия бенд, толкоз сме си близки и интимни ", разгласи шоуменът. След като сътрудниците му натъртиха, че употребява студиото на Петя Дикова, Трифонов очевидно раздразнителен предизвести, че ще стартира да уволнява, в случай че подигравките продължат.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР