Чиста и здрава кожа без съмнение всеки желае да има,

...
Чиста и здрава кожа без съмнение всеки желае да има,
Коментари Харесай

Чиста и сияеща кожа с тази рецепта за натурален сапун!

Чиста и здрава кожа без подозрение всеки желае да има, само че знаем, че това изисква внимание и грижа. Със сигурност кожата на лицето ни е по-специално място, за което е належащо особено време и отношение, тъй като на никое място другаде по нашето тяло тя не е толкоз деликатна и сензитивна.

Нормално е постоянно да се появяват петна или пъпки, заради разнообразни фактори. Ето за какво доста хора избират да употребяват избрани артикули за хубост, само че в последна сметка се оказва, че всичко, което вършат е застрашаване на здравето.

В тази публикация желаеме да ви срещнем с един прелестен натурален артикул, който ще ви помогне да премахнете петната и проблемите по лицето си благодарение на елементарно и дейно средство.

Това, от което се нуждаете, с цел да премахнете тези дефекти е сапун от магданоз.

От какво се нуждаете:

Половин чаша зелен чай Една чаша чай от магданоз 2 супени лъжици мляко на прах 2 супени лъжици надробен на прахуляк овес 1 лъжица мед Един 250грамов глицеринов сапун, нарязан на късчета

Начин на подготвяне:

Когато чайовете са топли, излейте ги в съд, прибавете меда, смления на прахуляк овес, прибавете млякото на прахуляк и бъркайте, до момента в който се получи хомогенна примес. После, в различен съд, разтопете глицериновия сапун на муден огън. След като е станал течен, прибавете първата примес и бъркайте, до момента в който изцяло всичко стане едно. Накрая изсипете сместа в шаблон и оставете на стайна температура за 3 часа.

Начин на приложимост:

Първото нещо, което би трябвало да извършите е да изплакнете ръцете си с вода, по-късно да ги потъркате със сапуна, до момента в който се разпени, след което да потъркате лицето, правейки си гальовен масаж с кръгови придвижвания. Изплакнете със студена, чиста вода.

Забележка: Важно е да не поставяте сапуна непосредствено под водата, защото бивайки 100% естествен, той ще загуби огромна част от количеството си и ще свърши доста по-бързо от елементарния сапун.

За благополучие в днешно време е допустимо да разчитаме от ден на ден на скъпата помощ на естествените артикули, които да се оправят с петната и пъпките по лицето, тъй че повече да нямаме предлог за поддържане на чиста и искряща кожа.

В допълнение към това необикновено средство, ще е хубаво да изградите потребни привички, които ще ви оказват помощ за положителното положение. Като да вземем за пример – вярното ястие, използването на отбрана против изгаряне от слънцето, пиенето на повече вода и сън по 8 часа на денонощие.

 

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР