Числото 22 е носител на кармична разплата, увеличени трудности, които

...
Числото 22 е носител на кармична разплата, увеличени трудности, които
Коментари Харесай

Днес е най-опасният ден за годината - 22.12.2022 г.

Числото 22 е притежател на кармична отплата, увеличени компликации, които наминуемо ще усетим този четвъртък, когато е 22 декември 2022 година

Стойте си вкъщи, изключително вечерта в 22:12:22 ч.

Ще има кармична отплата, дебелоглав, експанзия

Ден на кармични срещи за положително или по-скоро за отплата следва на 22 декември. Ще има увеличени компликации, условие всеки от нас да развива проницателност и нерешителност, с цел да си избавя кожата както може, да запази себе си и да знае, че на никого не може да разчита. За това предизвестява астрологът Светлана Тилкова – Алена по отношение на идния четвъртък – 22.12.2022 година

" Видим ли повтарящи се цифри в датата, а и в часа, значи същества от други измерения се пробват да ни кажат нещо. Някои ни плашат, че ще се отвори портал във времето и нови тълпи рептили ще нахлуят на Земята, с цел да трансфорат индивида в плебей. Имайки поради, че съществата с този противен за индивида външен тип, са върховен разсъдък от високо равнище, в случай че желаеха, да са го сторили. Те обаче добре знаят, че експанзията по отношение на ниско развита планетарна просвета като човечеството ще е последвано от стремително наказване за тяхната планета. Тъй че умерено ", показва Алена.

По думите й в магичната 22.12.2022 дата, има цели шест двойки. " Взела съм под внимание и часът 22:12:22, с което двойките стават единадесет. На тази дата, споделят, животът ни щял да се преобърне, ориси да се трансформират, с сила да се презаредим, тъй като денят бил един от най-силните, с най-мощна сила през целия век. Канал във времето няма да се отваря, само че кармични срещи ще има, за положително или по-скоро за отплата ", предизвестява тя.

" Числото 22 в деня е притежател на кармична отплата, увеличени компликации, условие всеки от нас да развива проницателност и нерешителност, с цел да си избавя кожата както може, да запази себе си и да знае, че на никого не може да разчита. Уви, прозорливостта ще е потисната от ината, който в деня ще е изявен даже при хората, които не го имат. Разговори, договаряния, лекции ще бъдат проблематични и наситени с опълчване, в случай че е допустимо да се отсрочат. Повторението на осцилация 22 във втората половина на цифрата на годината на Венера, която съсипахме с експанзията си и с невъзможността да осъзнаем какво са Любовта, Обичта, Човечността и Добротата предизвестява за изблик на словесна и физическа експанзия при противоречие с нечие напористо мнение. Особено внимание е нужно на пътя, денят допуска увеличени злополуки ", предлага астрологът.

Алена прецизира, че цифрата 1 не играе никаква роля, притисната от шесткратното повтаряне на двойката в датата. " Говоренето ще е безкрайно, тактът, компромисът ще са забравени, премълчани секрети ще излязат нескрито. Датата, за жал, няма да докара до осъзнаване в хората, които са подготвени на експанзия, отплата, физическо принуждение над всеки, които им се опълчва. Малко утешение е, че бързо ще получат отмъщение от кармата и всички негативи на датата ще се стоварят върху подлеците, жалкарите и насилниците, грабителите на възрастни хора, които остават без парите си за издръжка и медикаменти, тъй като това повелява плутоновата 0 в датата, освен това по най-неочаквания и неизпълним метод, както споделят лекарите – несъответстващ с живота ", споделя Алена и добавя: " Като прибавим и часа, още веднъж поучавам – стойте си вкъщи в този час. Избягвайте диалозите. Ако фамилията ви е проблематично, разделете стаите, с цел да не се преобърне животът ви в непредвидена и нежелана посока, само поради заложеното от деня, а не поради мистично езотерични приумици, каквито в датата не са заложени ".

Изгубени във времето

Ако ползвахме календара на предците ни, няма да има сакрални дати

" В някои връзки злото е за положително. Календарът на нашите български предшественици, най-старият на планетата, е пропуснат някъде към рухването на Второто царство под турско иго. Многохилядолетно познание е затрупано от забравата на времето. Представете си какво би се случило, в случай че към момента използвахме този календар. Да, самочувствието ни като народ щеше да е друго, само че в този календар не съществуват магични, сакрални и каквито щете други дати ", споделя астрологът Светлана Тилкова – Алена.

По думите й пред " Труд NEWS ” съгласно българския календар в този момент е 7818 година от неговото начало, която дава отговор на 2022 година след Христа. " Българският календар се оказва извънредно неуместен, даже нежелателен от всички дръзновени търсачи на вълшебен, неповторими дати в календара ни, които отварят тунел в пространството, врата във времето и имат свръхестествени свойства ", прецизира тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР