Числата на броя на заразените и хоспитализираните с коронавирус намаляват,

...
Числата на броя на заразените и хоспитализираните с коронавирус намаляват,
Коментари Харесай

Стойчо Кацаров: Няма нито една писмена следа, останала след НОЩ

" Числата на броя на инфектираните и приетите в болница с ковид понижават, само че рискът остава висок поради ниския брой на имунизираните. " Това разгласи служебният здравен министър Стойчо Кацаров в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия.

Ако възрастните хора се имунизират в идващите 2 месеца, това може да значи отпадане на доста от ограничаващите ограничения, в това число и носенето на маски. Ваксинирането е единственият способ за ограничение на инфекцията, безапелационен е министърът.

" Националният действен щаб беше непотребен. Няма нито една писмена диря, останала след тях. НОЩ бе закрит от премиера Борисов. Всички пълномощия, свързани с налагане на изключителни ограничения, зависят от продължаването на изключителните противоепидемични ограничения. От това зависят всички спомагателни заплащания и ограничения. Надяваме се след два месеца да има постоянно държавно управление, което да реши за по-нататък “, разяснява доктор Кацаров удължаването на епидемиологичната конюнктура у нас
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР