„Числата, които организаторите изнасят за броя на протестиращите са многократно

...
„Числата, които организаторите изнасят за броя на протестиращите са многократно
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Има оптическа измама за повече хора на протестите

„ Числата, които уредниците изнасят за броя на протестиращите са неведнъж пресилени. Това е явно за всеки... Не е моя виновността, че броят на протестиращите непрекъснато понижава. Стремя се да броя акуратно ".

Това сподели пред БНР фотографът Виктор Димчев. Той употребява технология за броене на всеки човек, който се вижда на хубаво направена панорамна фотография.

„ Преброяването е обикновено и лишава няколко минути и всеки може да свери резултата ", разясни Димчев и добави, че през вчерашния ден, да вземем за пример, на митинга е имало не повече от 700-800 души.

В предаването „ 12+4 " Виктор Димчев разясни:

„ Виждат се доста хора, които вървят в колони от по 10-15 индивида по улица, необятна към 12 м. Сами можете да изчислите, дали в случай че минат 80 000 души, няма да им отнеме часове да се извървят всички... Няма доказателство, че на митингите има повече от хора, в сравнение с аз настоявам ".

Според него има разнообразни аргументи, които основават образно чувство за повече хора, в сравнение с действително е броят им.

„ Аз съм взаимен с претенции за смяна на системата, в която живеем. Всичко друго е работа в нечий процентен резултат в идващите избори, политическа настройка или отбрана на ползите на избран човек ".

По думите на Димчев през последните четири години сме следили една извънредно импотентна съпротива - парламентарна и извънпарламентарна:

„ Това не може да генерира смяна. Опитът в края на мандата да бъде показано като надали не някаква невероятна борбеност от страна на опозиционните сили, които, видите ли, се борят против страшния модел, звучи неуместно. Всички участници в митингите през последните години са били участници във властта директно ".

Фотографът съобщи, че „ дребна група хора, явно подплатена с финанси, си разрешава да симулира цивилен митинги и протести, употребявайки невъзможността на властта да ги в профил ":

„ С едни маломерни групички обикалят страната напред-назад и вършат нещо приблизително сред пиар акция, медийно показване на новите политически планове на Васил Божков, Мая Манолова и на разнообразни други участници в този развой и се пробват да натрупат политически престиж върху едно достоверно протестно придвижване, каквото са несъмнено част от младежите, които желаят своята смяна ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР