Чиро Имобиле отбеляза нови два гола при убедителния успех на

...
Чиро Имобиле отбеляза нови два гола при убедителния успех на
Коментари Харесай

Пореден разгром намести Лацио в топ 2

Чиро Имобиле означи нови два гола при безапелационния триумф на Лацио против СПАЛ с 5:1 в дуел от 22-ия кръг на италианската Серия „ А ", изигран на „ Олимпико ".

Италианският национал се разписа в 3-та и 29-та минути и по този метод отговори на Кристиано Роналдо от Ювентус, който също вкара два гола. Имобиле има 25 гола в Калчото през този сезон, до момента в който португалецът е с 20. Останалите попадения за „ Орлите " вкараха Фелипе Кайседо (16 и 38) и Боби Адекание (49).

За гостите от Ферара прецизен бе Симоне Мисироли (65). Футболистите на Симоне Индзаги изпревариха Интер за втората позиция в подреждането с 49 точки.

В различен дуел от кръга Аталанта се препъна вкъщи против борещия се за оцеляване отбор на Дженоа. Двубоят завърши 2:2, а всичките голове паднаха през първото полувреме.

Рафаел Толой даде задатък на „ Богинята " в 12-та минута, само че Доменико Кришито изравни от дузпа седем по-късно. „ Грифоните " обърнаха мача с гол на Антонио Санабрия в 33-та минута, само че насладата им търпя малко - две по-късно Йосип Иличич изравни. През второто полувреме Аталанта натисна за трите точки, Валон Бехрами от Дженоа получи червен картон, само че резултатът остана неизменен. /БГНЕС

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР