Чипмейкърът пусна актуализация на драйверите за Wi-Fi и BluetoothАктуализация на

...
Чипмейкърът пусна актуализация на драйверите за Wi-Fi и BluetoothАктуализация на
Коментари Харесай

Intel коригира „син екран на смъртта” в Windows 10

Чипмейкърът пусна актуализация на драйверите за Wi-Fi и Bluetooth

Актуализация на Intel драйвери отстранява проблем със „ наследник екран на гибелта ” в Windows 10
(снимка: CC0 Public Domain)

Нови драйвери на Intel за Wi-Fi и Bluetooth отстраняват проблем, прочут като „ наследник екран на гибелта ” в компютри под ръководство на Windows 10 May 2020 Update и по-ранни версии на операционната система.

Някои консуматори на Windows 10 към този момент започнаха да получават новите драйвери. Bluetooth драйверът усъвършенства цялостната продуктивност и сигурността. Актуализирането на Wi-Fi драйверите главно поправя казуса със синия екран на гибелта при някои устройства.

Wi-Fi драйверите се вкарват последователно и може да отнеме няколко седмици, преди да дойдат на компютрите на всички консуматори. Според информацията от Intel, синият екран на гибелта е породен от по-старите драйвери, когато потребителят разсъни преносимия компютър от сън.

Налични са актуализации на драйверите за следните Intel адаптери:

За да определите дали вашият компютър предстои на ъпдейт, отворете „ Device Manager ”, кликнете на „ Network adapters ” и разширете клона. Ако видите един от упоменатите нагоре Intel адаптери, ще можете да свалите и инсталирате новите драйвери за тях в околните седмици.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР