Чилич: Бях горд от представянето на Хърватия на Мондиала в

...
Чилич: Бях горд от представянето на Хърватия на Мондиала в
Коментари Харесай

Чилич: Бях горд от представянето на Хърватия на Мондиала в Русия

Чилич: Бях горделив от представянето на Хърватия на Мондиала в Русия
Хърватският тенисист Марин Чилич показа, че е необикновено горделив от представянето на родината му на миналото Световно състезание в Русия през лятото.,,Шахматистите “ доближиха до финала в конкуренцията, където изгубиха от бъдещия международен първенец Франция с 4:2.

Сега за възпитаниците на Златко Далич следва съдбоносен мач от шампионата Лига на нациите против Англия в неделя, като спечелилият в конфликта ще приключи преди всичко в групата и ще продължи към финалите на съревнованието през идното лято. Хърватите резервираха своите шансове след трагичен триумф с 3:2 над Испания.

Чилич от своя страна загуби своите за класиране на полуфиналите на заключителния Мастърс в Лондон откакто в груповата фаза победи Джон Иснър, само че позволи провали от Александър Зверев и международния номер 1 Новак Джокович.,,Бях извънредно горделив, те демонстрираха толкоз доста пристрастеност “, съобщи първенецът от Ю Ес Оупън за Sky Sports.,,Те имаха и малко шанс, с цел да доближат до финала, само че като цяло бе в действителност едно удивително групово изпитание. Беше в действителност прочувствено, тъй като от самото начало ги подкрепях “.

Хърватинът има и своите обичани футболисти измежду националите.,,Има няколко, несъмнено, с множеството футболисти сме положителни другари. Кои са ми любимците? Ще кажа Лука Модрич, Иван Ракитич и Марио Манджукич. Що се отнася до англичаните…ще избера Хари Кейн “, приключи тенисистът. Англия одобряват вкъщи Хърватия в неделя следобяд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР