ЧИКАГО (AP) — В момента се води счетоводно разследване в

...
ЧИКАГО (AP) — В момента се води счетоводно разследване в
Коментари Харесай

В момента се провежда счетоводно разследване в ADM и нейният висш финансов директор е пуснат в отпуск

ЧИКАГО (AP) — В момента се води счетоводно следствие в Archer Daniels Midland и висшият финансов началник на колоса в агробизнеса е изоставен административен отпуск.

Компанията отсрочи публикуването на своите годишни и тримесечни финансови доклади, които бяха планувани за вторник, и акциите на чикагската компания се сринаха с 12% преди първия звънец.

Компанията също поправя своите упования за облага за годината. След като предвижда облага на акция от $7 за 2023 година през октомври, компанията в този момент споделя, че чака облага от повече от $6,90 на акция.

ADM сподели, че е почнало следствие в отговор на искане за непринуден документ от Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати. Късно в неделя компанията съобщи, че си сътрудничи с SEC.

„ Бордът приема тези въпроси доста съществено “, сподели Тери Крюс, водещ шеф, в квалифицирано изказване. „ В очакване на резултата от следствието бордът реши, че е целесъобразно господин Лутар да бъде пуснат в административен отпуск. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР