Чичото на световния №1 в тениса Новак Джокович - Горан

...
Чичото на световния №1 в тениса Новак Джокович - Горан
Коментари Харесай

Чичото на Джокович оглави тенис турнира в София, участието на Григор под въпрос

Чичото на международния №1 в тениса Новак Джокович - Горан Джокович - оглави ATP шампионата Sofia Open, чието четвърто издание ще се организира от 3 до 10 февруари 2019 година в зала " Арена Армеец ".

В шампионата от равнище ATP 250 присъединяване си са удостоверили шестима от играчите в Топ 30, само че не и първата ни ракета Григор Димитров, стана ясно на формалната конференция на шампионата, извършена през днешния ден в София.

Сред топ играчите, които ще дойдат в българската столица, обаче са Стан Вавринка, Гаел Монфис, Стефанос Циципас, Карен Хачанов, Николос Басилашвили. Те към този момент са подписали и са сигурни участници. Предстои оповестяването на още имена.

Относно Григор Димитров турнирният шеф Джокович съобщи, че той постоянно е добре пристигнал, че все още не е удостоверил присъединяване си, само че че предстоят договаряния.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба в системата на Eventim на следващия ден. За първите два квалификационни дни те ще костват по 10 лв. дневно, 20 ще са те за вторник (05.02.), в сряда - 30 лева За четвъртък до неделя ще има пакети на цени от 150 до 350 лв.. За децата ще има понижения.

Финалът по традиция ще е в неделя.

Общият награден фонд надхвърля 524 хиляди евро.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР