Чичото на Рафаел Надал и негов дългогодишен наставник Тони Надал

...
Чичото на Рафаел Надал и негов дългогодишен наставник Тони Надал
Коментари Харесай

Тони Надал разкритикува новост в правилата на тениса

Чичото на Рафаел Надал и негов дълготраен ментор Тони Надал се изрече остро против решението на АТP да вкара часовник на корта, който да засича спазването на правилото за 25 секунди преди сервис. Припомняме, че това въведението ще бъде употребявано в US Open сериите, които публично започнаха тази седмица с шампионата в Атланта, както и на последния за сезона шампионат от Големия шлем в Ню Йорк.

„ Мисля, че това е неприятно решение “, безапелационен е Тони Надал. „ Мисля, че 25-секундното вярно е за по-малко интелигентните. Ако считате, че е по-добре да има разигравания от по 24 удара, вместо такива от по 2, тогава би трябвало и повече време (за възобновяване след разиграването и подготовка за осъществяване на сервис). Но, в случай че желаете мач, в който не се мисли, тогава е ОК “, сподели 57-годишният Тони Надал, представен от „ Експрес “.

More than 75 kids enjoyed in the #RafaNadalAcademyByMovistar Clinic at the @swedish_open. A privilege to be able to learn from the great Toni Nadal! pic.twitter.com/aASsfSEgnw
— Rafa Nadal Academy by Movistar (@rnadalacademy) July 22, 2018
От началото на годината Тони Надал не пътува с Рафаел по шампионати, само че двамата не престават да поддържат топли връзки.

„ Беше особено, през всичките тези години, да бъда с него в Австралия, Ню Йорк, Париж. Сега към този момент моята връзка с него е като чичо, а не като треньор. Когато побеждава го приветствам, когато е изгубил мач му споделям нещо друго “, добави Тони Надал.

Теnnis24.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР