Чичото и дългогодишен треньор на Рафаел Надал - Тони направи

...
Чичото и дългогодишен треньор на Рафаел Надал - Тони направи
Коментари Харесай

Бил Гейтс предупредил Рафа Надал какво се задава на хоризонта

Чичото и дълготраен треньор на Рафаел Надал - Тони направи забавни разкрития в изявление пред испанското радио “Онда Серо “, засягайки и за рецесията с ковид.

“Племенникът ми февруари играеше шампионат в Южна Африка (Акапулко), където си приказвал с Бил Гейтс и той му споделил, че протичащото се по това време в Китай ще се усложни ", стартира той.

Американецът, създател на Майкрософт, планува международна пандемия от ужищожителен биологичен вирус преди пет години (18 март 2015 г.) на конференция, на която изяснява заразяването с Ебола в Сиера Леоне в Африка, демонстрира фотография на допустима нова чума – точно на ковид, приказва за биооръжие, военна подготовка, предвижда доста по-голяма рецесия и приканва за укрепване на здравните системи по страни. Гейтс тогава акцентира, че международна грипна пандемия би се популяризирала измежду милиони хора и би коствала 3 000 милиарда $.
Над 1 милион души към този момент са инфектирани по целия свят а Испания е четвъртата най-засегната с над 110 хиляди инфектирани и 10 хиляди умряли.

“Живеем в незнание и заплаха. Докато не се открие лекарство или ваксина, обстановката е доста комплицирана. Най-важното е да се спасят човешки животи, а имаше неведение от страна на политическия уред в доста страни. Политиците са сложени да пазят обществеността, не идеалите си, а фанатизмът е едно огромно зло в обществото. Големият проблем на политиците е, че завземат от ден на ден терен, изхвърляйки оттова специалистите. Може да си добър парламентарист и неприятен админ. Политиката би трябвало да остави доста неща в ръцете на специалистите. “, сподели още Тони Надал.

Треньорът добави, че не мисли за тенис в тежкия миг, а за помощ за хората. Уверява че ще има нови издания на Уимбъдън и в Майорка (чийто уредник е с Рафа), и за който може да се търси дата след рецесията.

Рафаел тренира всеки ден най-вече фитнес в къщата си в Порто Кристо в Майорка, в същото време с баскетболиста Пау Гасол събират пари за Червения кръст за потърпевши от пандемията, като задачата е да обезпечат 1 милион евро помощ./tennis24
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР