Чи (естествената енергия) е по-активна в определени части на лицето

...
Чи (естествената енергия) е по-активна в определени части на лицето
Коментари Харесай

Древните Китайци Ни Учат: Бенките Разкриват Що За Човек Сме! Толкова Е Точно, Че Плаши!

Чи (естествената енергия) е по-активна в избрани елементи на лицето и тялото в разнообразни интервали от живота на човек. Нейният поток може да бъде ориентиран или възпрепятстван от позицията на дадена бенка. През тийнейджърските години бенките се усилват на брой. По време на бременност потъмняват и могат да изчезнат изцяло, когато наближим 40-те.

Ето какво написа Уонг за връзката сред бенките и характера или бъдещето на притежателят им:

Челото – в случай че са ситуирани в центъра му, това значи, че не умеете да поддържате връзка добре с хора, които имат избрана власт – шефа или родителите ви. Отстрани на челото приказва за това, че имате сила, знаете какво желаете и по какъв начин да го получите.

Веждите – под тях е белег за благосъстояние. Ако е скрита, се счита даже за още по-специална и значима и подсказва за прикрито богатство. Една ситуирана над веждата, като тази на Анджелина Джоли, е знак за това, че в живота ви няма да ви липсват пари.

Клепачите – в случай че бенката е ситуирана върху тях, това приказва за липса на естетика в фамилията и податливост да пилеете пари. “Плачещите бенки ” – тези под очите, са белег за това, че сте доста прочувствени.

Бузата – приказва за самотност, некадърност да се установите и създадете семейство. Ако е по-близо до устните като тази на Мерлин Монро, е предизвестие за бъдещи произшествия.

Уши – в китайската астрология ушите разкриват характера, тъй че бенка на тях е знак за харизма и добра известност. Бенка отвътре на ушната мида дава обещание дълъг живот, а такава на върха на ухото приказва за просветеност. Ако имате бенки и върху двете уши, ще бъдете човек с въздействие, който ще се наслаждения на живот с улеснение.

Нос – бъдете деликатни, в случай че имате бенка на върха на носа. Говори за неустойчивост и проблеми в връзките, които ще изграждате. Бенка сред двете ноздри стопира потока на сила и води до проблеми. Освен това подсказва, че притежателят е някой, който работи крепко. Бенки в профил на носа, покрай ноздрите, подсказват за човек, който се оправя добре с парите и може да икономисва.

Брадичката – значи непримиримост, увереност, воля. Това може да докара до триумфи или неуспех според от това по какъв начин употребявате тези качества в живота. Може и да значи потребност от смяна или пътешестване (защото брадичката постоянно се движи).

Устните – в случай че имате бенка покрай десния или левия завършек на горната джука, значи сте фенове на вкусната храна, великодушни сте и сте ценители на качеството. Бенка покрай долната джука значи, че децата ви ще реализиран триумф.

Вратът – вратът образува връзка сред главата и тялото или сред духа и физическото. Бенката там ще попречи на потока на сила и ще докара до отчаяние. Бенка в центъра на врата демонстрира несдържан темперамент, който може да накара близките да страдат.

Ръката – бенките под лакътя издават, че притежателят им е съчувствен, а тези, ситуирани сред лакътя и рамото, приказват за това, че елементарно може да се сдобиете с пари.

Гръдният панер – той символизира мощ, тъй че бенката там демонстрира висок статус в обществото или висока позиция в работата.

Корем – пъпът е доста значима точка в китайската астрология, тъй че колкото по-близо е бенката до него, толкоз по-щастлив ще бъде нейният собственик.

Ръцете – петънцата, ситуирани по тях, приказват за това, че сте сръчни, което може да ви донесе доста пари.

Гърбът – издава за това, че носите товар или би трябвало да работите доста, с цел да съумеете. Успехът е изпълним, просто ще ви отнеме повече време.

Краката – бенка на бедрото е знак на съблазън и подсказва за някого, който е самоуверен и екстровертен. На прасеца – здравословни проблеми, най-вероятно породени от доста работа. Тези, които имат бенки на коленете, са късметлии, които елементарно ще завоюват пари.

Гърдите – бенките там, демонстрират това, че сте грижовна майка и ще заемете добра позиция в обществото поради това.

В китайската астрология триумфът на децата, които една майка роди, повлиява на нейната известност и мощ. Бенка на зърното подсигурява триумф на децата ви във всички сфери на живота им.

Ходилата – имате способността да сте добър водач. Ходилата са знак на пътешестване и на търсене. Хората ще бъдат привлечени от вас и ще желаят да ви следват. Може също по този начин да е белег за това, че ще получите самопризнание за положителните си каузи.

Дупето – бенката там е белег за добра известност, благотворителност и податливост да помагате на другите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР