ЧЕЗ в България и Надежда и домове за децата –

...
ЧЕЗ в България и Надежда и домове за децата –
Коментари Харесай

ЧЕЗ и Надежда и домове за децата подпомагат уязвими семейства

ЧЕЗ в България и „ Надежда и домове за децата – клон България “ започват „ Заедно можем всичко “ – акция за подкрепяне на уязвими фамилии с деца за превъзмогване на отрицателните последици на пандемията от ковид и използването на ограничения за ограничението й.
В рамките на акцията ЧЕЗ поема заплащането на сметките за ток до края на годината на обществено слаби фамилии, чието положение се е влошило още повече вследствие на пандемията. Семействата са от обитаеми места в областите Видин, Враца, Плевен, София област и столицата. Част от взаимната самодейност е и подмяната на остарели електроуреди, употребени от тези фамилии, с нови, енергийно ефикасни.
ЧЕЗ и „ Надежда и домове за децата – клон България “ сплотяват старания като сътрудници, с цел да потвърдят за следващ път, че успеваемостта от използването на обществено виновни бизнес практики в спешна обстановка зависи от съответното им и навреме реализиране.
Пандемията от корона вирус засегна съществено всички аспекти на публичното икономическо и културно развиване в международен, народен и районен мащаб. Преодоляването на отрицателните последици, провокирани от пандемията и използването на ограничения за ограничението й, е отговорност освен на законодателната и изпълнителна власт, а и на бизнеса, обществото и обособените жители.
Кампанията „ Заедно можем всичко “ е част от прилаганата от ЧЕЗ в България дълготрайна тактика за корпоративна обществена отговорност, чиито съществени цели са свързани с подкрепяне на локалните общности, образованието и развиването на младежите, опазването и грижата за околната среда, енергийната успеваемост. До момента ЧЕЗ е подкрепила с 1 милион лв. над 120 публично потребни начинания в тези области. В обстановка на изключителна конюнктура от извънредно значение за ЧЕЗ в България е навременното подкрепяне на локалните общности и изключително на уязвимите им членове в напъните им за справяне с негативното влияние на следствията от пандемията върху метода на живот, работа, образование, обществени връзки.
„ Надежда и домове за децата – клон България “ е част от „ Надежда и домове за децата “/Hope and homes for children, неправителствена организация, основана от Марк и Каролин Кук през 1994 година за преустановяване на практиката за развъждане на деца в институции, понижаване на риска от занемаряване посредством насърчаване на набор от превантивни и подкрепящи услуги за фамилиите и децата. „ Надежда и домове за децата “ подкрепя реформирането на системите за протекция и грижа за децата в 10 страни от Централна, Източна Европа и Африка. Моделите на Активна фамилна поддръжка и Областен координационен механизъм по деинституционализация, са приети от УНИЦЕФ, Световната здравна организация и Министерството на труда и обществената политика за най-хубава международна процедура.
От 12 години „ Надежда и домове за децата – клон България “ подкрепя уязвими фамилии в страната посредством използване на модела на дейна фамилна поддръжка за превъзмогване на фамилни рецесии за възстановяване благосъстоянието и понижаване на риска от занемаряване на деца.
Информация за самодейността „ Заедно можем всичко “ може да се откри на уеб страниците на сътрудниците: www.cez.bg и www.hopeandhomesbg.com, както и във фейсбук профилите @cezelectrobg, @www.cez.bg и @hopeandhomesbg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР