ЧЕЗ Трейд България“ връчи сертификат за зелена енергия на един

...
ЧЕЗ Трейд България“ връчи сертификат за зелена енергия на един
Коментари Харесай

ЧЕЗ Трейд осигурява зелена енергия на водещия производител на текстил „Пи ен джи1962“

„ ЧЕЗ Трейд България “ връчи документ за зелена сила на един от водещите български производители на текстил - „ Пи ен джи 1962 “ ЕООД. Сертификатът потвърждава, че половината от годишното ползване на сдружение е сила, създадена от вятърни електроцентрали.
„ За нас е значимо освен да разполагаме с съвременни индустриални мощности, само че и да съблюдаваме високи екологични стандарти. Всичко това ни разрешава да отговорим изцяло на условията на нашите клиенти и способства за високото качеството на нашата продукция “, сподели Милен Петков, Управител на „ Пи енд джи 1962 “ ЕООД.
„ Гордеем се, че от ден на ден сътрудници търсят зелена сила и ни се доверяват освен като снабдител на свободен пазар, а ни разрешават да способстваме за постигането на техните екологични цели “, сподели Владимир Дичев, Изпълнителен шеф на „ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД.
Сертификатът се базира на гаранции за генезис, издадени от EECS – European Energy Certificate System.
„ Пи ен джи 1962 ” ЕООД е водещ български производител на домакински и интериорен текстил. Компанията разполага с съвременна фабрика покрай столицата - в село Локорско, която е издигната в сходство с всички европейски критерии за условия на труд и запазване на околната среда. Продукцията на фабриката е предопределена с изключение на за българския пазар, също и за Сърбия, Румъния, Чехия, Украйна, Франция, Германия, Испания, Латвия, Естония, Русия, а от скоро се изнася и за ЮАР и Сингапур.
„ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД е измежду най-големите снабдители на свободния енергиен пазар в България. Дружеството е 100% благосъстоятелност на ЧЕЗ, а. с. и е част от ЧЕЗ Груп -  водеща интегрирана енергийна компания, която е в топ 10 на енергийните компании в Европа. ЧЕЗ Трейд България е първият лицензиран търговец на електрическа сила на крайни клиенти в България от 2005 година Дружеството е водещ снабдител на свободния пазар на крайни клиенти и координатор на общоприета балансиращата група. За интервала 2006-2018 година ЧЕЗ Трейд достави 27 милиарда KWh електрическа енергия на обща стойност 2.5 милиарда лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР