ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД организира конкурс Анализирай с енергия“. В

...
ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД организира конкурс Анализирай с енергия“. В
Коментари Харесай

ЧЕЗ организира конкурс „анализирай с енергия“ за студенти от стопанския факултет

„ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД провежда конкурс „ Анализирай с сила “. В него могат да вземат участие бакалаври и магистри от стопански специалности в Стопанския факултет на Софийския университет. Те ще вземат решение три на практика задания и ще разсъждават по пет въпроса с отворен отговор.
Студентите ще би трябвало да покажат аналитично и стратегическо мислене, знания в региона на енергийните регулации, комерсиалните взаимоотношения и борсовата търговия с сила, както и предпочитание за надграждане на знанията и за развиване в областта на енергетиката. Наградата е лятна процедура в екипа на първия лицензиран търговец на електрическа сила на крайни клиенти в България и водещ снабдител на свободния пазар, който за интервала от 2006 до 2019 година осъществя общи доставки на 31.7 милиарда kWh на обща стойност 3.14 милиарда лева
„ В основата на нашия триумф е основаването на екип от стимулирани и жадни за познания експерти, които обичат динамичността в работата, не се опасяват от провокациите и имат предпочитание за развиване като част от един от най-големите снабдители на електрическа енергия за крайни клиенти в България. В построяването на експерти ние разчитаме на нашите сътрудници от Стопанския факултет “, сподели Владимир Дичев, изпълнителен шеф на „ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД.
Стартирането на състезанието е продължение на подписаното по-рано тази година съглашение за партньорство сред фирмите на ЧЕЗ в България и Стопанския факултет. „ Анализирай с сила “ е следващата от голям брой начинания, с които ЧЕЗ поддържа професионалното обучение в България. Компанията обезпечава стипендии на сполучливи студенти и възпитаници, взе участие в дуалното образование по електротехника, а през 2020 година сътвори профилиран уебсайт „ Енергия за бъдещето “, с цел да насърчи младежите да изберат енергетиката за своя кариера.
Повече информация за състезанието и за кандидатстването може да се откри на и на на Стопанския факултет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР