ЧЕЗ Разпределение България продължава дейностите за подобряване на сигурността и

...
ЧЕЗ Разпределение България продължава дейностите за подобряване на сигурността и
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение продължава планираните дейности в Бояна, Драгалевци и Симеоново


ЧЕЗ Разпределение България продължава дейностите за възстановяване на сигурността и качеството на електрозахранването в столичните квартали Бояна, Драгалевци и Симеоново. Компанията извършва план за внедряване на отдалечено обслужвани електромери, като огромна част от електромерите бяха инсталирани през актуалната седмица.

До края на месеца компанията ще завърши с инсталирането им и ще се включат в единна система, с цел да се реализира съответният непрекъснат мониторинг на мрежата. По този метод ще следи в действително време какво е натоварването на мрежата, равнището на подаваното напрежение, ще се прави отдалечено отчитане на изразходваната електрическа енергия и ще се получава информация за честотата и продължителността на спиранията и за други параметри на мрежата.

По време на работата ще се правят планувани изключвания на електрозахранването, за обезпечаване на безвредната работа на чиновниците. Компанията се извинява за породеното краткотрайно стеснение, само че то ще докара до усъвършенствания в дълготраен проект.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР