ЧЕЗ Разпределение България повишава степента на готовност на своите екипи

...
ЧЕЗ Разпределение България повишава степента на готовност на своите екипи
Коментари Харесай

ЧЕЗ повишава степента на готовност за реакция на своите екипи

ЧЕЗ Разпределение България покачва степента на подготвеност на своите екипи по отношение на влошената метеорологична конюнктура на територията, която компанията обслужва. 400 екипа ще реагират неотложно при потребност. Дружеството може да активизира спомагателни екипи в случай че обстановката го наложи.

„ Извънредното състояние в страната води до усложнения за всички, в това число и за нас. Въпреки това нашите чиновници са на терен и ще реагират по допустимо най-бързия метод. Ще командироваме хора при потребност, при цялостно съблюдаване на условията на институциите. Всички сме наясно, че събитията затрудняват напредването и имам вяра, че хората ще бъдат търпеливи. Няма да стопираме работа при спешни обстановки, провокирани от неприятното време, разполагаме с високопроходима техника, а чиновниците са снабдени с нужните документи за прекосяване през пунктовете за инспекция. Надяваме се природата да е благосклонна към нас “, сподели Виктор Станчев, основен действен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.

Екипите на сдружението са снабдени със особено съоръжение за работа в сложни условия. На тяхно разположение са 308 спешни автомобила, 132 броя профилирана техника, 12 АТВ-та с вериги за сняг, 9 моторни шейни и други При потребност компанията ще поддържа връзка с регионалните шефове и кметовете на общини.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР