ЧЕЗ Разпределение България изгради нов електропровод в област Перник. Съоръжението

...
ЧЕЗ Разпределение България изгради нов електропровод в област Перник. Съоръжението
Коментари Харесай

ЧЕЗ изгради нов електропровод в област Перник

ЧЕЗ Разпределение България построи нов електропровод в област Перник. Съоръжението доставя електрическа енергия до селата Рударци, Кладница и до комплекс „ Делта Хил “. Компанията вложи в плана 248 хиляди лева Електропроводът беше въведен в употреба на 24 септември. С слагането му напрегнат се обезпечи доста по-голяма действеност на мрежата, доста по-бърза реакция при нужда и опция за аварийно електрозахранване на региона.

ЧЕЗ Разпределение построи и два нови трафопоста в с. Рударци. Те дават спомагателни мощности в обитаемото място, като по този метод компанията ще реагира бързо на разрастването на едно от най-бързо разрастващите се обитаеми места в област Перник и ще даде качествено електрозахранване на потребителите в региона. Инвестицията възлиза на 324 хиляди лева

През 2020 година в област Перник ЧЕЗ Разпределение влага и в изолацията на електропровод, захранващ гр. Трън, в създаване на кабели в гр. Перник на стойност 54 хиляди лева и в реконструкции на мрежа ниско напрежение в селата Друган, Стефаново, Непразненци, Гърло, Велковци, Гълъбник, Елов дол, Главановци, Прибой и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР