ЧЕЗ публикува пълен списък с адресите в Софийска област, на

...
ЧЕЗ публикува пълен списък с адресите в Софийска област, на
Коментари Харесай

Вижте къде ще спира токът в Софийска област

ЧЕЗ разгласява цялостен лист с адресите в Софийска област , на които ще има краткотрайни разстройства при зареждането с електрическа енергия през идната седмица.

От компанията реализират амбициозна капиталова стратегия за възстановяване на услугите за своите клиенти и ежедневно правят действия, свързани с изнасяне или преработване на електрически табла, ремонт на уреди по електрическите мрежи приблизително и ниско напрежение, присъединение на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други.

Успешната реализация на тези ограничения постанова кратковременни спирания на електрозахранването.

Във връзка с реализиране на посочените по-долу планувани спирания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ , за интервала 18-22 декември 2017 година в това число, се постановат кратковременни оперативни превключвания за обезопасяване на оборудванията за работа, обезпечаване на различно зареждане за част или всички наранени клиенти и следващо включване на оборудванията, върху които са осъществявани планувани действия.

За по-удобно търсене би трябвало да последвате линка за региона, в която живеете. Отделните общини са означени с получерни букви.
В този текст са посочени датата, интервала, времетраенето, обитаемото място и засегнатия регион – улици, квартал, УПИ, ПИ. Подробна информация за засегнатите региони, в това число адресен номер, вход или друго конкретизиране, както и аргументите за спирането можете да намерите на уеб страницата на ЧЕЗ Разпределение в секция „ Графици “, „ График на планувани поправки “ на адрес http://www.cez-rp.bg/bg/grafici/grafik-na-planirani-remonti/.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР