ЧЕЗ Електро осигурява оптимални цени за клиентите си с типови

...
ЧЕЗ Електро осигурява оптимални цени за клиентите си с типови
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро осигурява оптимални цени за клиентите си с типови договори

" ЧЕЗ Електро " обезпечава оптимални цени за клиентите си с типови контракти.
Новите ценови артикули са съобразени със спецификата на ползване и дават отговор на условията на бизнеса за усъвършенстване на разноските за електрическа енергия, оповестиха от сдружението.
„ ЧЕЗ Електро България “ АД разгласява цените на електрическата енергия, използвани от 1 октомври 2020 година за бизнес клиентите, които до 30 септември 2020 година не са сключили контракт с търговец за доставка на електрическа енергия на свободен пазар.
Новите ценови артикули, създадени от сдружението, обезпечават обективна цена за всеки икономически консуматор. ЧЕЗ Универсал е предопределен за клиенти с еднотарифно отчитане. ЧЕЗ Баланс, ЧЕЗ Стандарт и ЧЕЗ Нощ+ са за клиенти с двойно и тройно тарифно мерене, според от потреблението им в другите часове на денонощието. Цените в другите типове артикули са съобразени със спецификата на ползване на съответния обект и дават отговор на условията на бизнеса за усъвършенстване на разноските за електрическа енергия. В цените е включена цената на закупената на свободен пазар електрическа енергия, както и разноските за балансиране на потреблението на клиентите в общоприетата балансираща група на " ЧЕЗ Електро ".
Подробна информация за цените, избрани в продуктите за клиенти с типови контракти, е налична на корпоративната страница cez.bg, секция „ Цени “, подсекция „ За доставка по свободно контрактувани цени “. 
От 1 октомври 2020 година, според измененията в Закона за енергетиката, всички консуматори на електрическа енергия за небитови потребности излизат на свободния пазар. Списък с клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, за които се отнася законовото условие, е оповестен на уеб страницата на сдружението www.cez.bg. ЧЕЗ Електро оказва подпомагане на клиентите, на които следва излизане на свободен пазар, посредством самостоятелни съвещания с комерсиалните представители на сдружението. За приемане на самостоятелна оферта, съгласно потребностите и потреблението, разполагаем на клиентите са и специалистите на ЧЕЗ Електро в центровете за обслужване на клиенти, на осведомителна линия 0700 10 010, както и на [email protected]. Запитване за оферта може да се направи и.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР