„ЧЕЗ Електро България“ АД спечели трето място в категория „Енергетика,

...
„ЧЕЗ Електро България“ АД спечели трето място в категория „Енергетика,
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро България АД с приз за зелена компания


„ ЧЕЗ Електро България “ АД завоюва трето място в категория „ Енергетика, воден сектор” в състезанието „ Най-зелените компании в България “ 2018. Националният конкурс се провежда за осма, поредна година от b2b Media под патронажа на Министерството на околната среда и водите. Инициативата отличава представители на българския бизнес, осъществили най-успешните и устойчиви екологични практики.

На публична гала, извършена на 11 май 2018 година в гр. София, 33 призьори с най-хубавите хрумвания, планове и достижения в общо 14 категории получиха своите оценки. Кристиян Атанасов – началник Направление „ Ключови клиенти “ в Дирекция „ Корпоративни продажби “ получи премията на „ ЧЕЗ Електро България “ АД от Иван Иванов -председател на Българската асоциация по водите, член на Управителния съвет на Европейската федерация на националните асоциации по В и К услуги (EUREAU) и Фондация „ Европейска бенчмаркинг корпорация “ (EBC Foundation).

„ ЧЕЗ Електро България “ АД ползва дълготрайна тактика за корпоративна обществена отговорност, в която съществени цели са опазването и грижата за околната среда и енергийната успеваемост. Дружеството е мощно ангажирано с разпространение на концепциите на енергийната успеваемост измежду клиентите като метод да се ръководи и лимитира растежа в потреблението на сила. Това е най-устойчивият стопански и природосъобразен метод за понижаване на разноските за електрическа енергия. Инициативите на сдружението в тази тенденция са предопределени освен да допринесат за устойчивото развиване и опазването на околната среда, само че и да образуват напълно ново отношение към потреблението на електрическа енергия в интерес на околната среда.

Предоставяната от „ ЧЕЗ Електро България “ АД опция за приемане на електронна фактура разрешава на клиентите да понижат потреблението на хартия с 8 880 000 листа годишно. Над 370 000 клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “АД към този момент са оценили удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура. От въвеждането на услугата през 2011 година досега, абониралите се за по-модерния и екологичен електронен вид на фактура, дадоха своя принос в запазване на околната среда, като с избора си избавиха от изсичане над 3 550 дървета, икономисаха над 32 милиона листа хартия, или почти 273 тона хартия и 682 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР