ЧЕЗ Електро България“ АД ще възложи на независима организация да

...
ЧЕЗ Електро България“ АД ще възложи на независима организация да
Коментари Харесай

Тайни клиенти ще проверяват обслужването в ЧЕЗ

„ ЧЕЗ Електро България “ АД ще разпореди на самостоятелна организация да организира изследвания от вида „ скришен клиент “, с цел да ревизира съблюдават ли се стандартите на сдружението за обслужване на клиенти.

Освен върху успеваемостта и качеството на работата, изследването подчертава и върху спазването на корпоративните стандарти при даване на услуги в центровете за обслужване на клиенти, на осведомителната линия 0700 10 010 и имейл [email protected]като канали за връзка с потребителите, оповестиха от пресцентъра на компанията.

През 2018 година на осведомителната линия на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, налична на номер 0700 10 010, са постъпили 243 337 позвънявания. 91% от тях са към оператор и са признати до 25-тата секунда. Средната дълготрайност на диалозите е 02:41 минути – време, за което клиентите получават обслужване и желаната информация. В над 98 % от случаите потребителският въпрос се взема решение при първия контакт.

В 77,1% от позвъняванията е търсена информация, обвързвана със отговорности, периоди и места за възнаграждение на сметките. Потребителите употребяват телефонно позвъняване и с цел да се осведомят за предлаганите от „ ЧЕЗ Електро България “ АД услуги, както и да заявят потреблението им.

Най-често заявяваната услуга по телефона е „ инспекция на сметка “. През миналата година броят на признатите заявки за инспекция на сметка надвиши 57 000.

Друг комфортен канал за връзка с Дружеството е имейла [email protected]. През 2018 година посредством него са обслужени над 11 700 потребителски претенции. На 98 % от имейлите се дава отговор до 24 часа от приемането им. Най-често клиентите употребяват имейла, с цел да получат информация за електронна фактура, отразяване на заплащане, инспекция на сметка и информация за нужни документи за заявяване на услуги на Дружеството.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР