ЧЕЗ Електро България“ АД напомня на своите клиенти, че до

...
ЧЕЗ Електро България“ АД напомня на своите клиенти, че до
Коментари Харесай

Още няколко дни до финала на кампанията на ЧЕЗ 20 kWh подарък

„ ЧЕЗ Електро България “ АД припомня на своите клиенти, че до финала на акцията „ 20 kWh подарък “ остават единствено няколко дни.

До 30 юни 2019 година всеки клиент на Дружеството, който съобщи услугата „ Електронна фактура “, ще получи като подарък от компанията себестойността на 20 kWh електрическа енергия. Над 5 000 клиенти към този момент направиха своята безвъзмездна регистрация за услугата и получиха своя подарък.

В акцията могат да вземат участие всички клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, които не са регистрирани за е-фактура. Регистрация за услугата е безвъзмездна и може да се направи онлайн на www.cez.bg, в Център за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД или в каса на Изипей. Необходимо е клиентът да даде потребителски номер, оторизационен код и настоящ имейл адрес. Подаръка от 20 kWh клиентът ще получи под формата на приспадната им себестойност от втората му електронна фактура, издадена след регистрацията. Правилата на акцията „ 20 kWh подарък “ са оповестени на корпоративния уебсайт www.cez.bg.

Електронната фактура е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Освен заради безспорните екологични изгоди, електронната фактура е желана от клиентите и поради обезпечената отбрана на персоналните данни, спестеното време и опцията за елементарно и практично управление на разноските.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР