Chez Dede е уютен бутик в Рим, чийто най-популярен продукт

...
Chez Dede е уютен бутик в Рим, чийто най-популярен продукт
Коментари Харесай

Марката, която прави дрехи в един размер

Chez Dede е комфортен бутик в Рим, чийто най-популярен артикул за огромните, комфортни и безконечни като модел чанти от лен и кожа. Собственост е на съпрузите Дариа Рейна и Андреа Ферола, които го откриват преди години след дългогодишна работа в консултантската им организация. Освен чанти, бутикът предлага и други стилни сувенири като портфейли, шалове, лампи. Последната добавка към тях е лична линия облекла.

 Снимка 384414

При нея обаче има нещо извънредно - няма по какъв начин да влезете в Chez Dede и да кажете " Мога ли да пробват тази риза, размер 38 ". Защото размери при тях няма.

 Снимка 384416

" Да нямаш етикет с надпис XXL на полата си е толкоз освобождаващо, същинска гражданска война " споделя Рейна. Дрехите могат да се носят от дами с размери сред 36 и 46 италианска номерация.

 Снимка 384415

Колекцията се състои от две поли вид " прегърни ме ", като по-дългата може да се носи и като рокля, както и от две ризи. Разнообразието идва от другите десени. С платовете не е изработен компромис - първокласен и особено селекциониран памук.

 Снимка 384417

Така облеклата от " фамилията " на Chez Dede резервират традицията - те са разнообразни, неподвластни на трендовете, разрешават носене по разнообразни способи и постоянно са настоящи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР