ЧЕЗ България получи приз в категория „Най-значими корпоративни партньори на

...
ЧЕЗ България получи приз в категория „Най-значими корпоративни партньори на
Коментари Харесай

ЧЕЗ България бе отличена като най-значим корпоративен партньор на SOS Детски селища България


ЧЕЗ България получи приз в категория „ Най-значими корпоративни сътрудници на SOS Детски селища България за 2018 година “ по време на годишните награди на организацията, които бяха раздадени на 12 февруари във Военния клуб в София. През 2018 година ЧЕЗ България подари 10 000 лв. за покриване на сметките за електричество, което я нарежда като бронзов сътрудник на SOS Детски селища България. Успешното партньорство сред двете организации продължава към този момент три години.

„ Радвам се, че това партньорство се трансформира в традиция. За ЧЕЗ грижата за младежите е от първостепенно значение, тъй като те са бъдещето на страната. Гордеем, се че имаме принос да помогнем на децата в потребност да живеят в уютни и светли домове “, сподели Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България.

Компаниите от Групата ЧЕЗ в България са създали и следват дълготрайна политика за поддръжка на младежите и локалните общности посредством разнообразни начинания като спонсорства, дарения и доброволчески труд. Компанията е една от първите, които се включиха в дуалната форма на образование по електротехника в България, а сега се организира състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “, чиято цел е да подкрепи най-талантливите дванайсетокласници в професионалните гимназии в Западна България.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР