Четворно убийство на ул. Раковски“ 3 в град Каспичан е

...
Четворно убийство на ул. Раковски“ 3 в град Каспичан е
Коментари Харесай

Ужасът в Каспичан няма край! Едната жертва е медицинска сестра във Варна

Четворно ликвидиране на ул. " Раковски “ 3 в град Каспичан е било разкрито за два часа под управлението на Окръжната прокуратура в Шумен. Днес в 9 часа сигнал в полицията за подпомагане е подала млада жена от село Мадара, която нямала връзка с майка си от два дни. Полицейски чиновници придружили дамата до ул. " Раковски “ 3 в Каспичан. В къщата чиновниците на реда намерили две тела.

Незабавно са били подхванати процесуално-следствени дейности под управлението на окръжния прокурор на Шумен и дежурния прокурор в Окръжната прокуратура и с присъединяване на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен. При огледа на местопроизшествието са открити още две тела.

Убитите са брат и сестра на 46 и 48 години. Братът работел като строител в чужбина, а дамата е здравна сестра във Варна. Убити са и техните възрастни родители на 81 и 70 години, а убийството е осъществено на 24 септември тази година.

В стая на втория етаж във фамилната къща е открит 63-годишният първи братовчед на убитите П., който е съпричастен към четворното ликвидиране. В задържането му са взели участие профилирани полицейски сили, които са разрушили вратата на помещението, в което той се е заключил.  

Предполага се, че и четирите убийства са осъществени с секира, съгласно смъртоносните порезни и посечни пострадвания по телата на фамилията. Брадвата е открита и конфискувана от местопроизшествието.

Образувано е досъдебно произвеждане за ликвидиране на повече от едно лице по изключително непосилен метод.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР