Четворният убиец от Нови Искър е воден на психиатър, но

...
Четворният убиец от Нови Искър е воден на психиатър, но
Коментари Харесай

Звън от телефон издал килъра от Нови Искър


Четворният палач от Нови Искър е воден на психиатър, само че няма данни да има заболяване, оповестиха Георги Хаджиев - началник на Столична дирекция на вътрешните работи и ръководителят на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова.

Към момента няма данни някой различен от фамилията на убиеца да е имал психологични проблеми.

Разследващите обясниха и по какъв начин е разкрито убийството.

Сутринта сътрудници на убития татко на Георги - Иван, който работел във Военна полиция, отишли до дома им в Нови Искър, тъй като мъжът два дни не отишъл на работа.

На входа на къщата ги посрещнал килъра, който съобщил, че родителите му са на заравяне в Пловдив. Полицаите обаче позвънили на телефона му и чули звън от вътрешността на къщата. Усъмнили се и подали сигнал в полицията.

Дошлите на място униформени разкрили ужасяваща картина – бащата Иван, майката Ирена, бабата Славка и брат му Александър – свиреп убити с секира, увити в одеяла и поставени под матраци в къщата.

Разследващите открили, че килърът им направил всичко допустимо, с цел да заличи кървавите следи, само че не съумял.

Днес съседите им от Нови Искър описаха, че майката на Георги е възнамерявала да прати сина си в психиатрия, поради непрестанните кавги с по-малкия му брат.

"Не мога повече, ще пратя Гошко в лудница ", вайкала се Ирена пред комшиите и признала, че Георги непрекъснато се биел с дребния си брат Сашко за преносимия компютър.

Убиецът трябвало да влезе в болница до дни, само че вместо това остави след себе си четири натрупа.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР