Четвъртото издание на Sofia Open може да доведе в България

...
Четвъртото издание на Sofia Open може да доведе в България
Коментари Харесай

Възможно е! Леонардо ди Каприо идва в България, за да гледа тенис?

Четвъртото издание на Sofia Open може да докара в България една от най-големите звезди в света на киното - Леонардо Ди Каприо, научи Gong.bg .

Пред шефа на шампионата Горан Джокович носителят на Оскар за основна мъжка роля е дал кардинално единодушие да бъде един от посланиците на мощния тенис шампионат в "Арена Армеец ".

 f Getty

Ди Каприо е буен тенис почитател и доста постоянно може да бъде забелязан на трибуните по време на US Open и други шампионати, които съответстват с професионалните му задължения.

Така, в случай че всичко върви по проект и натовареният график на артиста го разреши, то той ще посети "Арена Армеец " и ще се наслаждения на очертаващото се като най-силно издание на Sofia Open.

 f Getty

Организаторите на шампионата работят съществено по промотирането на конкуренцията като през днешния ден оповестиха, че в ролята на дипломат на Sofia Open ще влезе и Тони Надал, чичото и дълготраен треньор на Рафа Надал. Турнирът към този момент има и собствен дипломат в Америка. Това е определяната извън Океана като секссимвол в тениса Рейчъл Стълман.

Голяма е вероятността и международният №1 Новак Джокович да почете шампионата и да дойде в София.

 f Getty

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР